Over ons

Wij zijn een gedreven onderneming die jouw de beste verse natuurlijke producten gemakkelijk aan huis bezorgd.

Eerlijk eten is heerlijk eten.

Ons bewustzijn op het vlak van gezonde voeding, door een holistische en duurzame bedrijfsmodaliteit te creëren, die ware schoonheid en respect voor alle wezens en natuur inspireert, promoot en ondersteunt.

2021

Innovatieve manier van voeding, blijf bij de tijd.

100+

Gezonden opties

4.91/5

Klant tevredenheid

“Je kunt op veel besparen, behalve op je gezondheid.”

Het is ons doel om gemak, gezondheid en bewustwording van gezonde voeding samen te brengen. Met liefde voor voeding en natuur, de producten met een zo klein mogelijke omweg van producent naar consument te brengen. 

– 

Missie:

Om een ​​betrouwbare en innovatieve onderneming te zijn in het leveren van echte gezonde en natuurlijke producten die bijdragen aan bewustwording en realisatie van een gezond leven.

Waardes:

  • Service voor iedereen
  • We gaan voor vers en lokaal
  • Absolute toewijding aan kwaliteit
  • Respect en toewijding aan de natuur
  • Geen compromis over wie we zijn

Beloften:

Zo vers mogelijke natuurlijke voedingsmiddelen en producten aan onze consumenten te leveren. Een uniek en succesvol bedrijfsmodel introduceren dat toegewijd is aan service en integriteit en waar iedereen van profiteert.  Om natuurlijke, duurzame landbouwpraktijken te ondersteunen die Moeder Natuur dienen en beschermen. En bij te dragen aan de gezondheid van de consument.

Gezonde nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de seizoensproducten, lekkerste recepten en al het nieuws omtrent onze boeren die op het land uw voeding verbouwen.